25 kr i stedet for 25%!

Bruk Vipps 617781 eller bankkonto 15064732614 (1506.47.32614) for å sende valgfritt beløp.

Kronerulling for fortsatt mva-fri behandling

Det er den nesten totale tausheten om at regjeringen ønsker å innføre mva på komplementær og alternativ behandling fra årsskiftet som gjør at vi er ser oss nødt til å starte en kronerulling for å kunne informere det norske folk om dette. Mange av de som av helsemessige årsaker er avhengig av behandlingsformene dette gjelder, er i liten grad aktive på sosiale medier og er derfor trolig uvitende om at i tillegg til å betale for selve behandlingen din trenger, skal de nå bli nødt til å betale inn til statskassen.

Forbrukerorganisasjonen Fritt Helsevalg bidrar til aksjonen mvafribehandling ved å ha opprettet bankkonto-nummeret som brukes til innsamlingen. Det er moderatorer i FB-gruppen mvafribehandling – aksjonsgruppe som organiserer og styrer bruken av midlene. Blant disse finnes det folk med lang erfaring innen markedsføring slik at alt arbeidet kan gjøres på dugnad. Det vi klarer å samle inn skal brukes til annonser, først og fremst digitalt (google og facebook m.m.), som blant annet skal informere om:

  • Komplementære og alternative behandlingsformer vil bli dyrere hvis vi ikke får stoppet forslaget
  • Hva slags behandlingsformer dette gjelder
  • Underskriftskampanjen

Kan jeg bidra på andre måter enn økonomisk?

Ditt første bidrag bør være at du selv underskriver oppropet, enten digitalt (bruk knappen) eller på papir.

Les og underskriv oppropet

Hvis du i tillegg klarer å samle inn én (aller helst flere) lister med underskrifter og sender disse inne (står hvordan på listene) – da har du gjort en betraktelig innsats for saken:

Trykk på bildet for å laste ned pdf fil

Vil du delta i debatten om hva vi bør gjøre videre, så er det her det skjer: FB-gruppe mvafribehandling – aksjonsgruppe

Og, ikke minst, hvis du vil bidra aktiv i arbeidet så tar gjerne i mot hjelp. Bruk gjerne kontaktskjemaet for å sende oss noen ord om hva du kan tenke deg å bidra med, eller fortell litt om deg selv.

Trykk for å åpne kontaktskjema

    Skriv disse tegnene under (input this code): captcha