HELSA FØRST!

Debatt på Litteraturhuset i Oslo og nett
Tirsdag 24. august kl. 19:00

Holistisk Forbund inviterer i samarbeid med Fritt Helsevalg, Hvite Ørn og Mvafribehandling.no til innlegg og debatt omkring verdien av alternativ og komplementær behandling.

Er mva på helserettet behandling samfunnsøkonomisk klokt?

Vi mener svaret på dette spørsmålet er et rungende nei, men politikerne er ikke på linje med verken brukere eller utøvere av Komplementær og Alternativ Medisin (KAM). Vi har derfor invitert brukere, utøvere, utøverorganisasjoner og politikere til innlegg og debatt og ser frem til en informativ og engasjerende kveld.

Konferansier og debattleder: Dora Thorhallsdottir
Dora er mest kjent som stand-up komiker, men er også utøver av KAM som EQ terapeut og grunnlegger av EQ Instituttet sammen med sin mor Herdis Pálsdóttir.

Om programmet
Vi vil få høre noen sterke brukerhistorier, og terapeuter og utøverorganisasjoner som deler sine erfaringer og synspunkter på mva på KAM. Det vil bli to runder med debatt, den første ut fra et bruker-perspektiv og den andre ut fra et utøverperspektiv.

Debattdeltakere
Lidia Ivanova Myhre, Generalsekretær i NNH
Terje Toftenes, mannen bak filmen Fri fra kreft
Trude Sellæg, Rosenterapeut og medstifter av Rosenterapeut Skolen
Jan-Magne Tordenhjerte Sørensen, leder i Hvite Ørn
Kari Bansal, styreleder i Holistisk forbund Kari Bansal

Flere politiske partier har bekreftet at de deltar i debattene, mer info kommer senere.

Påmelding og mer informasjon
Det er gratis adgang, men begrenset antall plasser på Litteraturhuset. Påmelding for fysisk fremmøte gjøres ved å sende en mail  Victoria@holisme.no

Påmelding til deltagelse i egen stue (streaming på nett) og oppdatert informasjon finner du i arrangementet på Facebook

Har du ikke bestemt deg for hvem du vil stemme på ved årets valg, kan det hende det blir klarere for deg på Litteraturhuset eller hjemme i egen stue tirsdag 24.august. Vel møtt!